Acords de col·laboració del Servei d’Inserció Laboral

Recentment el Servei d’Inserció Laboral (SIL) de la Fundació CHM Salut Mental del Grup CHM Salut Mental ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Change Of Scandinavia Spain S.L.U (Change Lingerie), gràcies al qual s’han gestionat ofertes de dependent/a per a les seves botigues, donant així noves oportunitats laborals a les persones usuàries del Servei d’Inserció. S’ha fet difusió de dues ofertes de dependenta de botiga especialitzada en llenceria, una de les quals es va cobrir amb una persona candidata provinent d’Incorpora i l’altra va quedar coberta amb una candidatura aliena a les presentades.

El passat 27 de juliol també es va signar una altre acord de col·laboració amb l’entitat Fundació Ciutadania Multicultural – Mescladís amb l’objectiu que aquesta entitat pugui derivar al Servei d’Inserció Laboral del Grup persones usuàries interessades a participar en programes d’inserció laboral.

Fotografia cedida per https://bcin.cat/

Tenint en compte que aquesta entitat realitza cursos de formació d’hostaleria també s’ha valorat amb ells la possibilitat de derivar persones usuàries dels nostres serveis interessades en fer formació de cambrer i ajudant de cuina.

El 6 de setembre es va signar un acord de col·laboració amb l’empresa Meiland UTE. Gràcies a aquesta col·laboració s’han gestionat ofertes de recepcionista/conserge, donant, així, noves oportunitats laborals a les persones usuàries del Servei d’Inserció. L’empresa també ha mostrat interès en acollir persones del nostre servei en pràctiques no laborals. S’ha fet difusió de dues ofertes de responsable de conserge/recepcionista; en una d’elles el procés de selecció encara està obert i en l’altra cap la possibilitat que es contracti alguna de les candidatures presentades.

En la mateixa línia, el 9 de setembre es va signar amb la Fundació Hope & Hope un acord amb l’objectiu de col·laborar en la difusió i la gestió d’ofertes de feina, així com en l’acollida de persones usuàries en pràctiques no laborals. Amb aquesta empresa s’ha fet difusió de 2 ofertes de feina (un/a psicòleg/a i un/a treballador/a social), que també s’ha publicat a Incorpora i a la XIB i s’està avaluant una persona usuària amb perfil d’administratiu-comptable per tal que faci pràctiques amb ells i es pugui inserir en un segon moment.

Ens agradaria destacar que el passat mes de juny es va signar un acord de col·laboració amb el Centre de Negocis i de Convencions de Badalona (BCIN) que contemplava poder acollir persones en pràctiques a l’empresa i que ha permès que un dels usuaris del SIL iniciés un període de pràctiques no laborals com a formació en tasques de consergeria: atenció telefònica, recepció de visites i de paqueteria/correspondència que ha obtingut molt bona valoració per part de l’empresa. Aquestes pràctiques han permès una millora de l’ocupabilitat i un avanç en l’itinerari de l’usuari el qual ja està actualment preparat per treballar en feines de consergeria-recepció en una empresa.

2021-09-28T15:11:09+00:00