Acte Inauguració Mostra Fotogràfica Espais 2020

El passat 18 de novembre el Grup CHM Salut Mental va celebrar l’Acte d’Inauguració de la Mostra Fotogràfica Espais 2020, sisena edició d’aquest certamen.

L’Acte es va realitzar a través de videoconferència des del mateix Centre Cívic Joan Oliver – Pere Quart, espai on estan exposades les 24 fotografies seleccionades per la Mostra fins al 17 de desembre.

La fotografia guanyadora, dotada amb 300€ en un val del FNAC és la proposta Ombres, que il·lustra aquesta notícia.

Enguany, sisena edició de la Mostra, s’han presentat 97 fotografies de les quals el jurat n’ha triat les 24 millors que conformen la proposta expositiva que podem veure al Centre Cívic. D’entre aquestes 24, el jurat n’ha triat 12 de finalistes que configuren el calendari institucional del Grup CHM Salut Mental i, a la vegada, accèssit que s’entrega a totes les persones participants.

Fotografia guanyadora: “Ombres”

El jurat enguany ha destacat l’alta qualitat fotogràfica d’aquesta edició, la qual ha estat força especial, a causa de les mesures implementades per combatre la COVID-19. El Comitè Organitzatiu, format per persones usuàries del Grup CHM Salut Mental, va triar aquesta temàtica, ESPAIS, com una manera de donar resposta (o, donar-li la volta, col·loquialment parlant) a aquestes circumstàncies especials que aquest any estem vivint: confinaments, tancaments, restriccions horàries, etc.

> Enllaç a la presentació de la mostra: aquí.

> Més informació sobre l’exposició: aquí.

2020-12-04T12:51:58+00:00