Adhesió de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts al Manifest de La Unió

El passat mes de gener l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental es va adherir al Manifest Una nova societat, una Unió més compromesa.

L’any 1975 es va crear La Unió i des d’aleshores la societat catalana ha viscut transformacions estructurals amb una societat en procés d’actualització dels seus consensos.

En aquest context a l’Assemblea General de 4 de desembre, a Girona, La Unió va aprovar el Manifest Una nova societat, una Unió més compromesa, que vol avançar en posicionaments pràctics i en compromisos que ratifiquin l’aportació de valor en l’atenció a les persones de les entitats associades des d’un concepte inclusiu d’empresa social.

Els compromisos i objectius del manifest són:

Font imatge: www.uch.cat

• Ens comprometem a què l’imperatiu ètic d’eficiència, qualitat i seguretat actui com a guia i mesura de totes les nostres accions.
• Ens comprometem a ser transparents en l’aportació del valor social tangible de les organitzacions.
• Ens comprometem amb els valors socials que han de fonamentar els models organitzatius del segle XXI.
• Ens movem per les persones. Per això renovem el compromís amb els valors humanistes que situen la persona al centre de tot.
• Ens comprometem amb una mirada holística de la persona i defensem un abordatge de la salut des d’una òptica 360º.
• Ens comprometem amb el model d’atenció ecològic, personalitzat i proper.
• Actuem per avançar-nos mirant el futur amb una mirada oberta al món. Per això renovem i aprofundim el compromís amb un sistema de salut i social de qualitat per a tothom.

Us podeu descarregar el Manifest al següent enllaç: aquí.

Llistat d’entitats adherides al Manifest: aquí.

2020-02-29T13:28:09+00:00