Adquisició de nous locals

El passat mes de juliol l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental va adquirir un local al Carrer Graus cantonada Carrer l’Avió Plus Ultra, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, per tal de traslladar el Servei de Rehabilitació Comunitària de Sarrià-Sant Gervasi que actualment està ubicat al C/ Clos de Sant Francesc 2-10 i 3-5.

Entre altres raons, aquesta adquisició s’ha fet per motius dels resultats de les enquestes de satisfacció de les persones usuàries sobre les condicions del local. En els propers mesos es faran les obres d’adequació per tal de traslladar els serveis i deixar els lloguers dels locals del C/ Clos de Sant Francesc a aquest nou local.

També es traslladarà a aquest mateix nou local el Club Social de Sarrià-Sant Gervasi de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental.

Per la seva banda, la Fundació Privada VOL del Grup CHM Salut Mental va adquirir també un local al Carrer l’Avió Plus Ultra cantonada Carrer Graus per tal de traslladar el seu servei de tuteles que actualment està ubicat al C/ Galileu 333. Aquesta adquisició s’ha realitzat degut al creixement de la Fundació. Les obres d’adequació es realitzaran durant els propers mesos.

Finalment, us informem que aquests dos locals, tot i ser dos registres immobiliaris diferents, estan comunicats internament, la qual cosa ha de facilitar el seu funcionament i permetre ajustar despeses.

2019-10-01T20:10:34+00:00