ALCIL adquireix una furgoneta isotèrmica

El passat mes de maig, l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, va llançar una convocatòria de subvencions per donar suport a projectes de desenvolupament econòmic que reverteixin en el territori més immediat des de la promoció de l’ocupació, el foment de l’emprenedoria i l’empresa, les economies comunitàries o la innovació social i digital.

Dins d’aquest context, des de l’Associació ALCIL del Grup CHM Salut Mental es va presentar un projecte d’ampliació de línia de negoci per al Servei de Repartiment Domiciliari del Mercat de Les Corts que, finalment, va estar aprovat dins la modalitat de “subvencions per a l’impuls socioeconòmic del territori a projectes, activitats i serveis en els àmbits temàtics del desenvolupament local de proximitat, la promoció de l’ocupació i l’economia social i solidària”.

02-furgoneta-alcil

L’atorgament d’aquesta subvenció ha fet possible l’adquisició d’una furgoneta isotèrmica i la contractació de dos nous professionals per a l’equip d’ALCIL.

Un grup d’usuaris del servei de Prelaboral de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts han col·laborat en la col·locació del logotips institucionals en la furgoneta.

2019-02-10T17:59:51+00:00