Cloenda del Programa #Act2Learn

El passat 19 de desembre es va realitzar la cloenda del Programa de Joves #Act2Learn de l’Àrea d’Inserció Laboral de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental, subvencionat per la Fundación ONCE i el Fons Social Europeu.

Aquest programa s’ha realitzat conjuntament amb la Fundació Els Tres Turons, i ha consistit en la realització tant de formació com de seguiment individualitzat per a la recerca de feina de cada participant.

Al programa van participar 6 persones joves (16-30 anys) que realitzen els seus itineraris laborals en les dues fundacions participants en el programa. El Programa #Act2Learn ha constat de 330 hores, dividides entre els mòduls d’Aprenentatge i servei de jardineria, TICs, cognició social i seguiments individuals.

L’objectiu principal d’aquest programa és la millora de l’ocupabilitat de les persones joves, a través de l’orientació, informació per a l’ocupació, la millora de les competències personals, formatives, professionals i tècniques.

Entre els projectes d’Aprenentatge i Servei dels joves destaquen les tasques de jardineria encomanades pel Consorci de Gestió del Parc de Collserola, accions d’accessibilitat a la Masia de Can Soler i la renovació d’una tanca arbustiva a l’Hospital de Sant Rafael.

La cloenda va consistir en el lliurament de certificats de participació al Programa, valoració del programa de manera grupal conjuntament entre els joves participants i els/les professionals i un pica-pica preparat pel Taller de Cuina del Servei de Rehabilitació Comunitària de la Fundació Els Tres Turons.

2020-02-01T17:11:15+00:00