Col·laboracions amb escoles i entitats curs 18-19

El Servei Prelaboral de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental del Grup CHM Salut Mental ha continuat promovent projectes d’Aprenentatge i Servei treballant i aprenent conjuntament amb escoles i llars d’infants.

S’ha col·laborat amb l’Escola Municipal Can Bruixa (Les Corts) en la realització de 4 gelosies, conjuntament amb joves del programa Singulars.

Amb l’Escola Barcelona (Les Corts) s’ha fet la remodelació integral de la seva biblioteca, aprofitant els mobles vells per a construir nous armaris i una grada, s’han pintat les parets i s’han restaurat i decorat les seves taules amb l’ajuda de l’alumnat de l’escola i l’Ateneu de Fabricació de Les Corts.

Per l’Escola Mestre Morera (Ciutat Meridiana), s’han construït dues cuinetes i jocs de fusta gegants (dòmino, escacs, memory d’animals de Collserola i Scrable).

Amb l’Escola Bressol Sol Solet hem seguit col·laborant fent el manteniment del seu pati i espai d’hort i amb l’Escola Bressol Xiroi (Les Corts) s’han realitzat 3 parets sensorials adaptades a les necessitats dels infants.

Els infants i professorat han participat en el disseny i han ajudat a pintar i a aplicar vernís.

Les persones usuàries del Servei Prelaboral han estat molt ben rebudes en tots els centres i han estat les i els protagonistes alhora de construir i fer el lliurament dels diferents productes realitzats.

També hem col·laborat amb la Fàbrica del Sol del barri de la Barceloneta on hem realitzant un espantaocells pel nostre hort de Pedralbes amb materials reciclats i utilitzant la talladora làser i les impressores 3D.

2019-10-01T20:03:05+00:00