Col·laboracions amb escoles i entitats curs 18-19-20

El Servei Prelaboral de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental continua desenvolupant el Programa d’Aprenentatge i Servei treballant i aprenent conjuntament amb escoles, llars d’infants i espais comunitaris.

S’ha col·laborat amb l’Escola Barcelona del barri de les Corts, fent la remodelació de la seva biblioteca, aprofitant els mobles vells per a construir nous armaris i una grada. S’han pintat les parets i s’ha restaurat i decorat les seves taules amb l’ajuda dels infants de l’escola i l’Ateneu de Fabricació de Les Corts.

El dimecres 13 de novembre, el Servei Prelaboral va ser convidat a la inauguració i a participar en l’explicació del procés de renovació de la biblioteca, conjuntament amb l’equip directiu, famílies i professorat de l’escola, l’Ateneu de fabricació de les Corts, el Centre de Recursos pedagògics i representants de l’Administració local.

Les persones usuàries del servei van ser molt ben rebudes i han estat les i els protagonistes alhora d’explicar el procés de treball i l’experiència viscuda.

L’experiència ha estat molt enriquidora per totes les persones i entitats participants així que de ben segur s’establiran noves col·laboracions i es crearan nous espais d’aprenentatge.

· Betevé va publicar una notícia sobre el projecte: enllaç a la notícia.

· I l’Escola Barcelona ha penjat informació i fotos a la seva pàgina web: enllaç aquí.

2019-12-05T15:01:52+00:00