El Grup CHM Salut Mental a la VIII Jornada BCN Salut Mental

El passat 8 de març es va celebrar al Col·legi de Metges de Barcelona la VIII Jornada BCN Salut Mental amb el títol “La Psicoteràpia a la Xarxa de Salut Mental: avaluació de resultat”.

Per donar resposta a les diferents qüestions que es plantegen arran del desplegament de diferents estratègies psicoterapèutiques dins la xarxa pública de salut mental i per reflexionar al voltant d’aquests reptes, la jornada de BCN Salut Mental ha suposat una trobada de treball tècnic on s’ha comptat amb la participació del Dr. Jonathan Shedler, referent mundial en l’àmbit de l’avaluació de l’efectivitat en la psicoteràpia. També s’ha presentat l’anàlisi evolutiva de les diferents intervencions terapèutiques realitzades dins l’àmbit de BCN Salut Mental.

Durant la jornada es va fer l’entrega del I Premi Dr. Pep Fàbregas, que va ser lliurat pel fill del Dr. Fàbregas, en Max Fàbregas. El projecte guanyador va ser: “Efectivitat d’una intervenció grupal psicoeducativa desenvolupada per infermeria d’atenció primària sobre el control dels símptomes de pacients infantils amb TDHA. Pares – TDHA” del Servei de Psiquiatria Infanto – Juvenil, Hospital Universitari de Vic amb el Dr. Daniel Rodrigo Jiménez com a investigador principal.

01-jornada-bcn

Durant la tarda, la jornada va prosseguir amb l’organització de 4 tallers simultanis sobre les especificitats tècniques de l’abordatge psicoterapèutic tant en l’àmbit clínic con en el de formació i avaluació.

El Grup CHM Salut Mental va formar part del jurat del I Premi Dr. Pep Fàbregas i del Comitè Organitzatiu i també va contribuir a la jornada amb suport en les tasques administratives.

2019-02-10T17:59:50+00:00