El Grup CHM Salut Mental a les Jornades de “Comerç de proximitat i diversitat funcional: l’atenció i la comunicació”

El passat 25 de maig representants del Grup CHM Salut Mental, del Servei de Rehabilitació Comunitària de Les Corts i de l’Associació Les Corts per la Inserció Laboral, van participar a les Jornades de “Comerç de proximitat i diversitat funcional: l’atenció i la comunicació” organitzades per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, del Districte de Les Corts i l’Eix comercial Sants-Les Corts.

La Jornada es va dur a terme a l’Ateneu de Fabricació Les Corts i es va convidar a comerciants amb l’objectiu de millorar l’atenció i la comunicació amb persones amb necessitats específiques a l’Eix comercial de Sants-Les Corts.

La sessió es va dividir un dues parts: una primera amb la conferència “El comerç accessible com a dret social (paradigma). Què entenem per un comerç inclusiu. Definint l’accessibilitat i principis del disseny universal”, a càrrec de la Sra. Sandra Bestraten, professora d’arquitectura de la Universitat de Barcelona.

01_jornades_comerc

A la segona part de la sessió es van donar a conèixer els trets principals dels col·lectius amb diversitat social, a càrrec d’un representant d’ASPACE (diversitat funcional motriu), de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya, d’una persona amb discapacitat intel·lectual, juntament amb una representant de l’Observatori dels Drets, i els representants del Grup CHM Salut Mental van ser la Rosa Mª Moreno, coordinadora tècnica de l’Associació Les Corts per la Inserció Laboral, i l’Héctor Sió, coordinador d’inserció comunitària de l’Àrea de Rehabilitació Psicosocial.

2019-02-10T18:00:31+00:00