El passat dijous dia 22 de novembre professionals de l’Àrea d’Inserció Laboral de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental van participar a la jornada “Impact Forum Purpose & Disruption” organitzada per Ship2B, una fundació privada que té per objecte accelerar projectes empresarials d’alt impacte social posant a disposició dels millors emprenedors la seva comunitat de mentors, experts, entitats i grans empreses.

Aquesta jornada és un dels esdeveniments de referència en l’emprenedoria i la inversió social al nostre país. La trobada es va centrar en mostrar les tecnologies emergents que estan resolent grans reptes socials, la creixent relació entre les grans empreses i startups per generar innovació i impacte i les darreres tendències tecnològiques en economia circular, salut i inclusió social.

03-impact-forum

Va ser, sens dubte, un gran punt de trobada d’entitats i empreses que treballen en la innovació social i una font d’idees per a l’Àrea d’Inserció Laboral del Grup.