El Grup CHM Salut Mental presenta dues propostes a l’Altre Festival

Els passats dies 7 i 9 de juny el Grup de Cant del Club Social de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental i els Psiconautas dels Serveis de Rehabilitació Comunitària de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental van presentar els espectacles l’Altre Musical i Saldremos Adelante, respectivament, a l’Altre Festival.

La proposta dels Psiconautas, Saldremos adelante, pensada i interpretada per les persones usuàries dels Serveis de Rehabilitació Comunitària del Grup, va oferir un espectacle on van combinar la poesia, l’expressió corporal i la música en una posada en escena on van comptar amb la participació d’una violoncel·lista en directe.

Per la seva banda, el Grup de Cant del Club Social ens va oferir un concert de cant amb un repertori de clàssics dels anys 70, cançons de musical i propostes actuals amb l’acompanyament d’un pianista en directe.

En totes dues propostes hem comptat amb el suport de la Irene Andreu, violoncel·lista a Saldremos Adelante i directora del Grup de Cant. El suport dels musics professionals ha estat gràcies a la col·laboració amb l’Escola de Músics i JPC.

2019-06-28T22:44:09+00:00