El Grup CHM Salut Mental rep la visita del Centre Obert Sants-Les Corts

Els passats dies 3 i 11 de febrer, dos grups de joves d’entre 9 i 11 anys del Centre Obert Sants-Les Corts van visitar el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Les Corts. La visita es va fer arran d’un projecte promogut i dut a terme per la Fundació Vicki Bernadet al Centre Obert Sants-Les Corts.

L’objectiu d’aquest projecte és apoderar als infants i joves entorn les conductes abusives del seu context. S’hi engloba una visita final a un dispositiu sociosanitari de la seva zona per tal que el tinguin de referència en cas de necessitat.

El dispositiu escollit va ser el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de les Corts.

Les visites es van desenvolupar molt positivament, els infants i joves, acompanyats dels seus educadors del Centre Obert i per la Mercè Triay, psicòloga social de la Fundació Vicki Bernadet, van poder plantejar tots els dubtes que tenien sobre la salut mental i sobre el dispositiu visitat.

01_visita_centre_obert

Finalment, van poder compartir plegats una xocolatada amb melindros que la institució va oferir, en la qual van poder seguir treballant acompanyats d’una activitat agradable i propera a tots. Per part del Grup CHM Salut Mental van participar l’Àngels Pujol, cap de servei del CSMIJ de Les Corts i la Maria Torres, diplomada en infermeria de l’Espai Jove.

2019-02-10T18:00:34+00:00