El Konsulta’m de LC-SSG participa a la tertúlia del Fòrum FEDAIA

Els dies 27, 28 i 29 d’octubre, va tenir lloc 24é Fòrum FEDAIA, amb el títol “Avançant cap al benestar emocional de la infància i l’adolescència”. El propòsit de la tertúlia era generar un espai de coneixement i experiències compartides per fomentar mirades sensibles i empàtiques a les persones que acompanyen infants, adolescents i les seves famílies per incidir en el benestar emocional com a mesura de promoció i prevenció de la salut.

El dia 28 de 15:00 a 16:00h, les professionals del servei Konsulta’m de Les Corts i de Sarrià-Sant Gervasi de l’Associació Centre d’Higiene Mental del Grup CHM Salut Mental, van participar en un “cafè tertúlia” virtual juntament amb els projectes d’altres entitats com ABD, Càritas Diocesana de Barcelona, Centre Obert Torre Baró, Fundació Futbol Club Barcelona, Fundació Pere Tarrés, Espai Batecs (Centre Socioeducatiu Poblenou), i Fundació Marianao.

L’espai de tertúlia tenia la finalitat de reflexionar plegades les 5 entitats, que ens dediquem a desenvolupar accions pel benestar emocional dels infants, joves i famílies, des de diferents aproximacions, nivells d’actuació i idiosincràsia de cada projecte amb un objectiu comú, el benestar emocional.

Durant la tertúlia es van recollir inquietuds sobre com la COVID-19 i la situació actual d’excepció està interferint a nivell emocional en els diferents col·lectius. Es va poder parlar de com els equipaments s’han adaptat des de les seves perspectives d’actuació, a les noves realitats i es va explicar com s’està acompanyant a les noves necessitats que s’estan detectant.

Va quedar palès l’interès del grup i es va destacar la gran creativitat i la capacitat d’adaptació que s’està realitzant des de tots els dispositius.

2020-12-01T13:49:16+00:00