El servei a domicili, un nou alicient al Mercat de les Corts

Els clients del Mercat de les Corts en podran fer ús gràcies al conveni signat entre l’Institut de Mercats de Barcelona i ALCIL

El Mercat de les Corts ja disposa del nou servei de repartiment a domicili, que es posa en marxa justament en el moment previ a les festes de Nadal, una de les èpoques de l’any en què més falta pot fer un servei d’aquesta mena.

El servei, un factor de competitivitat comercial i d’ampliació de les facilitats en la compra, consisteix en el repartiment de les compres realitzades pels clients del mercat al seu domicili. Un cop feta la compra, el mercat disposa d’un servei de repartiment que porta la compra fins a la porta de casa del client.

Per fer-ne ús, el client només s’ha de posar en contacte amb les persones que atenen la parada del mercat que s’ha habilitat especialment per a aquest ús. A més, els clients també poden fer les comandes per telèfon a través d’aquest mateix servei.

Servei inclusiu, inclusió en el servei

Si bé és un servei que beneficia tothom atès que els clients poden fer les compres necessàries sense haver-se de preocupar del volum o del pes i les complicacions que això comporta en el transport a casa, és especialment indicat per a persones amb dificultats de mobilitat.

mercat_corts

Per altra banda, l’Assoc. de Concessionaris del Mercat de les Corts pot aplicar aquest servei en virtut a un conveni signat entre l’Institut de Mercats de Barcelona i l’Assoc. Les Corts per a la Inserció Laboral – ALCIL, a través del qual el servei s’ofereix per persones amb diversitat funcional del barri.

D’aquesta manera, a part d’oferir comoditat en la compra, el mercat participa en el desenvolupament d’una tasca social a través d’empreses d’inserció de persones amb diversitat funcional, especialment de caire psíquic. És per aquest motiu que ALCIL treballarà conjuntament amb el Centre d’Higiene Mental Les Corts.

Un servei cada cop més comú

El Mercat de les Corts s’afegeix a la llarga llista de mercats municipals de Barcelona que ofereixen aquest servei comercial de base social, com ara els del Ninot, de Sant Antoni, del Carmel, del Clot, de Felip II, de Sants, de la Concepció, de l’Estrella, d’Horta, de la Llibertat, de la Mercè, de la Sagrada Família, de Santa Caterina, de Sarrià i de la Vall d’Hebron.

Aquests mercats treballen igualment amb associacions de l’àmbit de la inclusió de persones amb diversistat funcional, com ara el Grup TEB, el Taller-Escola Barcelona, la Fundació Tres Turons i Tallers Bellvitge.

2019-02-10T18:00:37+00:00