El Servei Accés visita el CET CALTOR

El Servei Accés del Consorci del Barri de La Mina, gestionat per la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental, ha participat en una visita a l’entorn productiu.

Des del servei de prospecció d’empreses de la xarxa de serveis d’inserció sociolaboral del Consorci del Barri de la Mina s’ha organitzat una visita a les instal·lacions del CET CALTOR SL.

CALTOR ocupa, amb tasques productives, persones amb discapacitat psíquica lleugera o trastorn en salut mental. Produeix béns i serveis amb capacitat de ser competitius en el mercat i dóna feina i acompanya la integració sociolaboral de les persones que hi treballen. Aquest servei productiu dóna ocupació a més de 180 treballadores i treballadors, dels quals més de 160 són persones amb discapacitat intel·lectual amb afectació lleu o persones amb trastorn en salut mental.

Font fotografia: bdncapac.cat/fundacio-bdn-capac/centre-especial-de-treball/

A la visita han acudit les professionals i les persones usuàries que estan interessades en el perfil professional de manipulats dels serveis Situa’t i Accés de la xarxa de serveis d’inserció sociolaboral del Consorci del Barri de La Mina.

La visita ha estat guiada per una de les responsables de CALTOR. Les persones participants han fet una ruta per totes les cadenes de muntatge veient les diferents tasques de manipulació que es porten a terme i observant el funcionament d’un entorn productiu real.

2020-03-08T13:13:52+00:00