El SIOAS comença la formació tecnicoprofessional: Tècniques de recepció i comunicació

El proper 8 de gener comença la formació tecnicoprofessional del Servei Integral d’Orientació i Acompanyament a la inserció laboral de persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (SIOAS) de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental.

Aquest any l’especialitat que s’impartirà serà la “Tècniques de recepció i comunicació”, amb continguts adaptats del Certificat de Professionalitat ADGG0208 d’Activitats administratives en la relació amb el client.

La formació té una durada de 150 hores, estructurades en 90 hores de formació teòrica i 60 hores de pràctiques. L’objectiu de la formació és que les persones participants puguin millorar la seva qualificació tecnicoprofessional, millorant així la seva ocupabilitat i augmentat les possibilitats d’inserció laboral.

08-formacio-sioas

Adquiriran coneixements teòrics i pràctics per a desenvolupar ocupacions relacionades amb la recepció, la informació i l’atenció al client. El centre formatiu encarregat de la impartició de l’etapa teòrica és la Fundació Pere Tarrés.

Pel que fa a les pràctiques, aquest any s’apostarà per les pràctiques a mida, vetllant perquè la persona participant pugui realitzar aquest període en empreses relacionades amb els seus interessos i motivacions. Alhora, es partirà de l’anàlisi de la seva experiència i formació prèvia perquè pugui aportar la seva expertesa i coneixements previs al lloc de pràctiques.

2019-02-14T20:20:36+00:00