Entrevista radiofònica al servei Accés La Mina

Des del passat mes de març la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental gestiona el servei Accés La Mina, servei del Consorci del barri de La Mina adreçat a la inserció laboral de persones amb trastorn en salut mental del territori.

La posada en marxa del servei ha implicat donar continuïtat a l’atenció a les persones usuàries del servei així com donar resposta a nous casos derivats i establir coordinació i treball en xarxa amb entitats del territori i la resta de serveis del Consorci.

S’ha reprès la feina conjunta amb altres entitats per la gestió de l’hort comunitari de La Mina, participant també en la jornada de portes obertes de l’hort el passat dia 30 de maig.

S’ha mantingut coordinació amb serveis socials i els centres de salut mental de referència així com amb la Taula de Salut Mental de Sant Adrià, participant en la comissió per la preparació del Dia Mundial de la Salut Mental i la comissió de casos no vinculats a la xarxa.

A nivell comunitari també s’ha participat a la Mostra d’Entitats, dinamitzant una activitat d’anàlisi de perfils professionals.

S’ha gestionat també una xerrada de presentació de ETT Amiga pels diferents serveis del Consorci de La Mina i s’ha realitzat una presentació del servei Accés a Ràdio La Mina.

Podeu consultar l’entrevista al següent link:
https://www.ivoox.com/acces-consorci-mina-audios-mp3_rf_36991305_1.html

2019-06-28T22:51:45+00:00