Jornada del X Aniversari de l’Hospital de Dia d’Adolescents de LC i SSG

El passat divendres 5 d’abril es va celebrar la Jornada del X Aniversari de l’Hospital de Dia d’Adolescents de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi amb el títol “Nous reptes a l’Hospital de Dia per Adolescents: compartim experiències!”. Aquesta jornada es va celebrar en motiu del 10è aniversari de la posada en marxa de l’Hospital de Dia d’Adolescents de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental.

L’acte es va iniciar amb la presentació de la jornada per part de Lluís Lalucat, director mèdic de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts, que va donar pas, a continuació, a la taula rodona moderada per Empar Murgui, cap de secció de l’Hospital de Dia d’Adolescents de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi.

La composició de la taula rodona va ser la següent:

  • Àngela Vidal (Hospital Clínic): “Descripció i funcionament de l’Hospital de Dia d’URTEA”.
  • Noemí Paniello i Jose Coomonte (Fundació Vidal i Barraquer): “Programa comunitari a través del taller d’il·lustració”.
  • Sonia Soriano i Berna Villareal (Sant Pere Claver): “Grup de valoració i espera per tractament a HdDia”.
  • Albert Chamorro (Grup CHM Salut Mental): “La transferència i la contratransferència institucional a l’Hospital de dia”.
  • Jaume Claret (Fundació Nou Barris): “De la urgència a la crisi: intervenció en crisi”.

A continuació, es va obrir un torn de paraula en el qual es va comptar amb la participació dels assistents a l’acte. Finalment, Mercè Teixidó, cap de l’Àrea de Salut Mental de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi va fer la cloenda de l’acte que va anar seguida d’un aperitiu que es va disposar al mateix dispositiu de l’Hospital de Dia d’Adolescents de LC i SSG.

2019-05-05T17:54:47+00:00