L’Espai Jove a la V Jornada de Salut Mental de La Unió

El passat 24 de maig La Unió va celebrar la V Jornada de Salut Mental al Col·legi Major de Sant Jordi de Barcelona que va girar entorn a la “Promoció i Prevenció en Salut Mental” amb l’objectiu de posar en valor ambdós aspectes com a elements essencials per fomentar el benestar de les persones i incrementar el compromís del sector de la salut mental.

L’Espai Jove va participar en la segona taula en la que es va fer la “Presentació d’experiències de prevenció i promoció en salut mental a Catalunya”. La presentació de Juan José Gil, del Grup CHM Salut Mental, va girar entorn del programa d’alfabetització en salut mental “Espajiove.net: un espai per la salut mental”.

A més d’aquest projecte, també es van presentar el “Programa d’oci psicosocial en relació al benestar psicològic a qualitat de vida i la funcionalitat de persones afectades de depressió a la comarca d’Osona” presentat per Montse Colom i Rubén del Río, d’Osonament.

Font: web de La Unió

Font de la imatge: web de La Unió

La Marta Salvany i l’Anna Carrió, dels Serveis de Salut Mental d’Adults de Sant Andreu de la Fundació Vidal i Barraquer, per la seva banda, van exposar el “Projecte de prevenció i promoció de la salut mental en i amb la comunitat”.

Posteriorment, l’Institut Pere Mata va explicar el seu “Protocol d’actuació en fills de persones amb TMS” a càrrec de Ana Jerez i Mercè Forns.

I, finalment, en Toni Vidaechea, de l’Hospital de Dia d’Adolescents de la Fundació Sant Pere Claver va presentar el projecte “Cinèrgies. Tallers de cinema i creació audiovisual adaptats a les necessitats de l’adolescent en situació de vulnerabilitat”.

En el següent enllaç trobareu tota la informació sobre les presentacions de les experiències de prevenció i promoció en salut mental.

2019-02-10T17:59:41+00:00