Participació del CSMIJ al 1r Symposium online de Grup Anàlisi

El CSMIJ de Les Corts i de Sarrià-Sant Gervasi (CSMIJ LC i SSG) de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental va participar el passat mes de setembre al Primer Congrés Internacional de Grups Anàlisi on-line (via Zoom) organitzat per la Group Analitic International Society (GASi) i la Sociedad Española de Psicoterapia y Técnicas de Grupo (SEPTG).

Les professionals del CSMIJ LC i SSG Patricia Escalona, Àurea Moreno, Gloria Bellido i Ester Moré van realitzar una presentació tipus pòster amb el títol “Multifamily groups as a key element of the healthcare model of CSMIJ Les Corts and Sarrià – Sant Gervasi (Barcelona) since 2016. Analysis of the experience and satisfaction of the participants”.

Amb un format de presentació oral, Àurea Moreno i Llorenç March, professionals també del CSMIJ LC i SSG, van realitzar una presentació oral sobre l’experiència en el grup multifamiliar que condueixen, titulada “Els/les nens/es en el grup multifamiliar: com integrar els diferents llenguatges”.

Els i les professionals que han participat en el simposi han destacat que l’experiència de participar en un congrés internacional de grups, així com el fet de compartir la seva feina ha estat molt interessant, inspirador i enriquidor en tots els sentits.

En el següent enllaç us podeu descarregar el pòster:

Pòster: “Multifamily groups as a key element of the healthcare model of CSMIJ Les Corts and Sarrià – Sant Gervasi (Barcelona) since 2016. Analysis of the experience and satisfaction of the participants”.

2020-10-01T16:09:54+00:00