Participació del Grup a les X Jornades de la Fundación Sociosanitaria de Castilla-La Mancha

El passat 5 de novembre es van celebrar a Toledo les X Jornades de la Fundación Sociosanitaria de Castilla-La Mancha amb el títol “Sinergia= + empleo”.

Les jornades han tingut com objectiu facilitar un espai d’intercanvi i de reflexió sobre les millors maneres de fer en salut mental, i, específicament, en l’àmbit laboral. També sumar esforços i establir sinèrgies entre recursos, institucions, professionals, xarxes i persones. S’ha volgut donar a conèixer iniciatives laborals i/o formatives perquè els equips tècnics les puguin aprofitar, optimitzar i compartir per enriquir la feina en els seus dispositius i recursos.

Per part de l’Àrea d’Inserció Laboral de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental va participar Carme Barrios, coordinadora de l’Àrea d’Inserció Laboral, amb una ponència sobre la metodologia d’Aprenentatge i Servei i les experiències que s’estan portant a terme d’aplicació d’aquesta metodologia en la millora de l’ocupabilitat de persones amb trastorns en salut mental vinculades a l’Àrea d’Inserció Laboral.

· Presentació (.ppt) de la ponència: aquí.

· Programa de la jornada: aquí.

Font Imatge: publicació de @Red_ISEM a Twitter

2019-11-30T23:29:07+00:00