Participació del grup al 7è Seminari d’Educació Inclusiva

El passat 22 d’octubre es va celebrar el 7è Seminari d’Educació Inclusiva amb el títol “L’escola com a generadora de benestar emocional. Trobada de bones experiències” al CosmoCaixa de 9:00 a 14:00 hores en el que va participar Marc Tébar, coordinador de l’equip del Servei de Suport d’Atenció Emocional (SSAE) de la Fundació CHM Salut Mental del Grup CHM Salut Mental, presentant el Programa “En Cercle”, que el SSAE duu a terme per a 44 centres educatius d’alta i màxima complexitat en el marc de Pla de Barris per al Consorci d’Educació de Barcelona.

Concretament va parlar de l’experiència a l’escola El Polvorí, juntament amb la directora del centre, amb la que es treballa des de fa 4 anys.

La secretària tècnica de l’acte va anar a càrrec de l’Associació Les Corts per la Inserció Laboral (ALCIL) del Grup CHM Salut Mental que va assumir el control del llistat d’assistència de les persones inscrites i va estar disponible per facilitar informacions generals sobre l’acte.

Aquest seminari ha estat organitzat pels districtes de Sarrià – Sant Gervasi, Sants-Montjuïc, les Corts i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona.

A continuació trobareu el vídeo de l’acte: https://www.youtube.com/watch?v=-uRy84IdPL8.

La ponència de Marc Tébar s’inicia a partir de les 3h i 3 minuts.

2021-10-29T14:03:01+00:00