Participació del Grup CHM Salut Mental a la 7a Plenària de la Xarxa d’Infància i Adolescència de Les Corts

El passat 17 de maig, diversos professionals del CSMIJ de Les Corts de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental van participar a la sessió plenària de la Xarxa d’Infància i Adolescència del districte de les Corts. Aquests professionals van ser la Dra. Maria Blanc, metgessa/psiquiatra, i el Sr. Juan José Gil, diplomat en infermeria.

La jornada de treball sobre “El patiment emocional invisible en infants i adolescents” va incloure la participació d’altres professionals com el Sr. Alfons Salmerón, coordinador del CDIAP i el Sr. Manel Enrrubia, director del CAPIBE.

Durant la primera part de l’exposició, la Dra. Blanc i el Sr. Salmerón, van fer una introducció sobre les senyals d’alerta i les manifestacions del malestar a petita infància, segona infància i adolescència.

La sessió va finalitzar amb una descripció del circuit de detecció de la depressió a càrrec del Sr. Enrrubia i un enfocament sobre com atendre i acompanyar una consulta de salut mental amb adolescents realitzada pel Sr. Juan José Gil.

Va ser una gran oportunitat com a espai de reflexió sobre la nostra tasca i els futurs reptes que tenim per endavant.

2019-07-31T16:19:57+00:00