Participació del Grup CHM Salut Mental a la Jornada d’ISEM

Els passats 17 i 18 d’octubre es va celebrar la Jornada de la Red ISEM (Plataforma de entidades para la promoción e inclusión social de personas con enfermedad mental) sobre “Salut Mental i joves: velles mirades?”.

La Fundació Privada Centre d’Higiene Mental del Grup CHM Salut Mental forma part de la Red ISEM i en aquesta ocasió ha cedit espais per tal de poder acollir part de les jornades d’octubre que s’han dut a terme parcialment a la Sala Blava del C/Montegre 25, planta Altell i a les instal·lacions de la Llar-Residència Les Corts al C/Montnegre 25, 4a planta. La Fundació Privada Els Tres Turons també va participar a l’organització de l’acte amb la cessió de l’espai de la Masía de Can Soler el dia 17 d’octubre per la tarda.

L’eix temàtic de la jornada s’ha centrat en les dificultats i alternatives que es plantegen des dels serveis d’inserció laboral i social en l’atenció a la població jove, oferint, així, una oportunitat per tal de revisar la nostra mirada i la nostra acció.

Per part del Grup CHM Salut Mental, el dia 17 d’octubre, un cop Francisco Villegas, Cap de l’Àrea Psicosocial, va presentar la jornada ISEM als participants, s’ha pogut comptar amb la participació del Dr. Lluís Lalucat, president del Grup i ponent de la presentació “Prevenció i atenció primerenca en salut mental”. El dia 18, Violeta Pérez, Cap de Secció de l’Àrea d’Inserció Laboral de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental i actualment també Coordinadora tècnica del Programa A prop Jove de Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona) que va fer la presentació “Col·laboració entre serveis d’inserció laboral generalista i especialitzats”.

2019-11-06T12:48:38+00:00