Participació en el Saló de l’Ocupació 2020

Els dies 21, 22 i 23 de setembre el SIL BCN de BCN Salut Mental, format pels equips d’inserció laboral de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental i de la Fundació Els Tres Turons, va participar en el Saló de l’Ocupació 2020, que enguany se celebrava conjuntament amb el BIZ Barcelona i que va tenir lloc a la Fira de Barcelona.

A diferència d’altres anys, la visita al Saló s’ha pogut realitzar de manera presencial i virtual.

Durant el Saló els tècnics i tècniques d’inserció laboral han rebut a l’estand persones usuàries interessades a conèixer i participar en els diferents programes i serveis laborals que oferim.

El dia 22 també es va participar en la taula rodona: “Salut mental: Els reptes dels serveis ocupacionals” en la qual professionals de diferents entitats van analitzar els reptes als quals es dóna resposta des de diversos projectes adreçats a persones amb problemàtiques vinculades a la salut mental o malestar psicològic com: l’accés a recursos i programes, el reforç competencial, el retorn a recursos formatius o la necessitat de fer un treball en xarxa amb altres serveis.

Si voleu consultar totes les activitats que s’han realitzat al Saló de l’Ocupació 2020 ho podeu fer al següent enllaç: aquí.

2020-10-01T16:19:57+00:00