Publicació a la Revista Actas Españolas de Psiquiatría de l’article: “Validación de la entrevista semiestructurada FACE Risk Profile en personas con Trastorno Mental Grave”

La Revista Actas Españolas de Psiquiatría ha acceptat per a la seva publicació en el seu darrer número l’article: Validación de la entrevista semiestructurada FACE Risk Profile en personas con Trastorno Mental Grave.

L’objectiu d’aquest treball ha estat la validació en espanyol de la Functional Analysis of Care Environments o FACE Risk Profile en persones amb trastorn mental sever. L’estudi conclou que la FACE Risk Profile és un instrument útil i vàlid per a la valoració del risc en aquesta població.

L’article s’ha elaborat en representació del Grup de Treball sobre Riesgo y Trastorno Mental Grave des del Departament de Recerca de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental i amb la col·laboració del Departament de Personalitat i Avaluació Psicològica de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona així com diferents institucions que formen part de BCN Salut Mental.

Les diferents versions de l’article són de lliure accés i es poden consultar a la web de la revista en el següent enllaç.

2021-09-28T17:40:55+00:00