Reunió de la Comissió de Coordinació de febrer de 2017

El passat divendres 17 de febrer es va celebrar la Comissió de Coordinació amb l’assistència dels Caps de Servei i els Caps de Secció de tots els dispositius del Grup CHM Salut Mental a la Sala de reunions de la 2a planta de Montnegre.

L’ordre del dia va incloure la presentació de la Informació general i perspectives 2017-2020 per part del Dr. Lluís Lalucat. A continuació, Àngels Pujol, coordinadora de l’Espai Jove, es va encarregar de presentar l’Espaijove.net.

En la segona part de la comissió la Dra. Maite San Emeterio, Cap de Servei de l’Àrea de Salut Mental de Les Corts, va fer una introducció sobre el Programa Jove de Patologia Dual que va ser l’inici de l’actual CAS, seguida de la intervenció de la Dra. Carolina Franco, Cap de Secció del Centre d’Atenció i Seguiment (CAS), sobre el nou dispositiu de Montnegre.

01-reunio-comissio-coordinacio

Finalment, Raquel Rubio, Cap de Secció del Servei de Rehabilitació de Les Corts, va presentar el Programa de reinserció social per persones amb addiccions. La reunió es va donar finalitzada un cop es van fer les conclusions i es va establir el pla de treball.

2019-02-10T18:00:11+00:00