Seminari de psicoteràpia en PAE-TPI

Dins dels cicles formatius que es realitzen des de la Comissió Pedagògica del Programa d’Atenció Específica a persones amb Trastorn Psicòtic Incipient (PAE-TPI), el passat dijous 25 de febrer, professionals del CSMA Les Corts, del CSMA de Sarrià-Sant Gervasi, del CSMIJ de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi i del CAS Les Corts (Elena Sánchez, Elena González de la Higuera, Raül Vilagrà i Delia Parellada, respectivament) de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental van impartir una formació sobre “L’abordatge psicològic en pacients del PAE-TPI”.

L’objectiu de la sessió va ser intentar donar una visió pràctica de l’abordatge clínic des dels diferents dispositius al mateix temps que una visió global i integrada d’aquests. La Jornada va ser organitzada i moderada per la Dra. Mercè Teixidó, cap de l’Àrea de Salut Mental de Les Corts i de Sarrià-Sant Gervasi de l’Associació.

El seminari es va realitzar en format virtual amb una assistència regular al llarg del matí de 230 persones inscrites que van fer molt bona valoració del curs.

Presentacions dels/de les professionals del Grup CHM Salut Mental:

  • PAE-TPI en els centres de Salut mental Infanto-Juvenil (CSMIJ): intervenció multinivell i psicoterapèutica en EMAR i psicosi incipient de Raül Vilagrà: aquí.
  • Intervención psicoterapéutica en adultos en el PAE-TPI d’Elena Sánchez i Elena González de la Higuera: aquí.
  • Abordaje psicoterapéutico del consumo de sustancias en pacientes en el PAE-TPI de Delia Parellada: aquí.
2021-04-02T13:48:48+00:00