Signatura del Conveni de cessió d’ús temporal d’habitatges protegits

El passat 14 d’octubre es va celebrar la signatura del Conveni de Col·laboració entre l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona (IMHAB) i la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental per a la cessió temporal de l’ús d’habitatges protegits.

En aquest conveni s’ha establert el marc convencional, el termini i les condicions de col·laboració per a la cessió de 2 habitatges de la Promoció del C/Encuny, 7, a l’efecte de destinar-los a Habitatges d’Inclusió.

La signatura del conveni es va fer, d’una part, per la Sra. Lucía Martín González, presidenta de l’IMHAB, i per l’altra, pel Dr. Lluís Lalucat, president de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts.

Les altres entitats que han signat els seus convenis corresponents, a més de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts, han estat: l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), Associació ProHabitatge, ATRA Associació, Plataforma d’Entitats de Persones amb Discapacitat del Districte de les Corts, Fundació Esclat Marina, Fundació IPSS, Fundació Privada els Tres Turons, Fundació FICAT,
Fundació Sant Pere Claver i SOM Fundació.

Amb aquesta signatura Barcelona cedeix 14 habitatges a entitats d’inclusió social, que seran gestionats per onze entitats d’inclusió social, que estan ubicats al mateix edifici del C/ Encuny, al barri de la Marina del Prat Vermell i que l’Ajuntament va adquirir per a incorporar-los al seu parc d’habitatge públic i destinar-los a persones en situació d’exclusió social i residencial.

· Nota de premsa del Districte de Sants-Montjuïc: aquí.

· Ubicació dels dos habitatges: aquí.

2019-11-06T12:06:09+00:00