Tancament definitiu de la Papereria Papers&Punyetes

El passat mes de novembre, l’Associació Les Corts per a la Inserció Laboral (ALCIL), empresa d’economia social constituïda com a Centre Especial de Treball, i que forma part del Grup CHM Salut Mental, va realitzar el tancament definitiu d’un dels seus centres de treball, la Papereria Papers&Punyetes, ubicada al carrer Numància 101.

Després de 10 anys d’interacció amb els veïns i veïnes del barri i amb un fort sentiment de tristesa per part de tot l’equip de professionals que hi treballaven, Papers&Punyetes tanca les seves portes.

El fort impacte de la crisi provocada per la COVID-19 ha abocat a l’Associació al tancament d’un dels seus centres de treball. La situació actual no permet que es pugui mantenir econòmicament els diferents llocs de feina i l’entitat ha pres la decisió de reorientar-se i reubicar les persones treballadores en altres centres.

Actualment ALCIL està enfocant la seva línia de treball cap als Serveis de Repartiment Domiciliari, serveis essencials que han patit un increment considerable en el volum de feina durant l’estat d’alarma i que han facilitat les reubicacions de les persones que treballaven a Papers&Punyetes i la contractació de noves.

2021-01-31T15:35:15+00:00