X Jornada dels programes d’atenció específica al trastorn psicòtic incipient

El passat divendres 30 de novembre es va celebrar la X Jornada dels programes d’atenció específica al trastorn psicòtic incipient (PAE-TPI) a l’Auditori de les cultures i cooperació trans-fronterera de Lleida. El Dr. Lluís Lalucat, president del Grup CHM Salut Mental, va participar en la sessió plenària amb la presentació “L’expansió del programes TPI arreu de Catalunya”. A la tarda es varen dur a terme els següents tallers simultanis:

a) Estats Mentals d’Alt Risc: a càrrec de Trini Peláez, psicòloga del Programa PIPPEP Cerdanyola– Ripollet del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Montse Solé i Natàlia Camprubí, psicòloga del Programa EIPP Gironès-Pla de l’Estany de l’IAS Girona.

b) Substàncies i psicosi: José M Vàzquez, psiquiatre del CAS Sans, Agència de Salut Pública de Barcelona, Víctor Martí, psicòleg clínic i Coordinador CAS Rubí, Consorci Sanitari de Terrassa, i Carolina Franco, psiquiatra i Cap de Secció del CAS Les Corts del Grup CHM Salut Mental.

c) Enfocament envers la recuperació integral: Anna Tomàs, psicòloga i Directora Assistencial del SRC, Fundació els Tres Turons, Judith Martínez, coordinadora de l’Àrea de Rehabilitació Osonament, i Esther Lobo, Cap de Servei de SMIAD, BSA Badalona Serveis Assistencials.

d) Intervencions psicològiques.

e) Com posar en marxa el programa PAE-TPI: Cristina Vila, Mercè Teixidó, psiquiatra i Cap de l’Àrea de Salut Mental de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi del Grup CHM Salut Mental, i Jordi Cid, psicòleg clínic i Coordinador dels programes XSMiA, IAS Girona.

04-pae-tpi

2019-02-14T20:12:39+00:00