Adjudicació a ALCIL del contracte de Servei logístic a actes culturals (2020)

L’Associació Les Corts per la Inserció Laboral (ALCIL) del Grup CHM Salut Mental ha obtingut la licitació del contracte del Servei de suport logístic a actes culturals i de calendari festiu 2020 del Districte de Les Corts, de l’Ajuntament de Barcelona.

El contracte comporta:

La col·locació de les cadires amb les distàncies de seguretat necessàries segons mesures sanitàries durant els 3 dies d’actes del Festival Circorts a l’espai de Ceràmiques Vicens, amb muntatge pel matí, desmuntatge al migdia, muntatge per la tarda i desmuntatge al vespre i neteja de les mateixes complint amb les mesures necessàries del moment.

La col·locació de les cadires amb les distàncies de seguretat necessàries segons mesures sanitàries durant alguns dels actes de Festa Major 2020 com serien el Pregó i Toc d’Inici a plaça Comas, el Concert de la Banda Municipal i la JOSC (Jove Orquestra Simfònica les Corts) a la Plaça del Monestir de Pedralbes i l’Homenatge a les entitats del districte al jardí del Centre Cívic Can Deu.

La gestió de la secretaria i l’espai de guarda-roba de la jornada anual de l’Espai d’Inclusió.

La coordinació de la Campanya Nadal Inclusiu i el repartiment de l’objecte de la campanya a les entitats, equipaments i empreses.

2020-12-07T17:31:38+00:00