ALCIL assumeix la secretaria tècnica de la 6à trobada anual de l’Espai d’Inclusió de Les Corts

L’Associació Les Corts per la Inserció Laboral (ALCIL) del Grup CHM Salut Mental assumeix un any més la secretaria tècnica de la trobada anual de l’Espai d’inclusió de Les Corts. ALCIL, com a entitat del Districte de les Corts, ha estat contractada pel districte com cada any per dur a terme aquesta activitat.

En aquesta 6à edició s’ha fet un repàs dels projectes desenvolupats al llarg del 2019 i s’han apuntat els nous reptes que es volen assolir.

Prop de dues-centes persones es van congregar a l’espai Roca Barcelona Gallery per participar en la trobada anual de l’Espai d’Inclusió del districte de les Corts. Un acte que aplega empreses, entitats i associacions de diferents àmbits, universitats i les entitats de persones amb discapacitat de les Corts. El Grup CHM Salut Mental forma part d’aquest projecte des del seu inici.

Font fotografia: https://ajuntament.barcelona.cat/lescorts/ca/coneixeu-el-districte/inclusio

El Districte de les Corts aposta per seguir fent de les Corts un districte referent en la inclusió de les persones amb discapacitat, i perquè aquest sigui un eix estratègic i transversal en tota la seva acció. En aquest sentit, l’any 2019 ha permès consolidar alguns d’aquests projectes i posar-ne en marxa d’altres amb aquest objectiu.

Esperem poder continuar desenvolupant aquesta feina en les properes trobades.

Més informació sobre la jornada: aquí.

2020-03-06T13:28:30+00:00