Assistència a la Jornada Anual de Networking del Programa Làbora

El passat dia 13 de maig es va celebrar la V Jornada Anual de Networking del Programa Làbora a la que l’Àrea d’Inserció Laboral de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental va assistir donat que col·laborem amb el programa Làbora com entitat referent en Salut Mental.

El Programa Làbora treballa per al foment de l’ocupació i apropa les persones en situació de vulnerabilitat al mercat laboral. Es tracta d’un projecte de ciutat de cooperació publicosocial liderat per l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, juntament amb Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), la Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya (FEICAT) i la Creu Roja.

La jornada es va iniciar amb un acte públic en el qual es va fer un repàs dels principals resultats del programa durant el 2018 així com un acte de reconeixement i agraïment a totes les empreses, organitzacions i entitats que col·laboren amb el Programa Làbora. Més de 100 empreses i entitats van rebre el Segell Làbora en reconeixement a la seva contribució per a la igualtat d’oportunitats en la inserció laboral.

Posteriorment, es fa fer una sessió tècnica i un espai de networking en el que també hi van participar persones usuàries i entitats i empreses amb ofertes laborals.

Més informació de la jornada: aquí.

Enllaç al reportatge fotogràfic de la jornada de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona: aquí.

2019-06-07T18:52:42+00:00