El Districte de Les Corts contracta els serveis d’ALCIL per al Festival de circ Circorts

Durant el cap de setmana de divendres 14 a diumenge 16 de juny, els serveis d’ALCIL del Grup CHM Salut Mental han estat contractats per l’Ajuntament de Barcelona per a realitzar diferents tasques durant el Festival de circ Circorts.

El Circorts és un festival de circ que es celebra al Districte, concretament al carrer Benavent, que pretén ser punt de referència d’espectacles professionals, que defensa el circ emergent i que és obert a altres disciplines interrelancionant diferents llenguatges artístics. Arribant, gràcies als seus horaris, a tots els públics.

Aquest any, i en motiu de la celebració del 20é aniversari, el festival ha sortit del context de la Festa Major de les Corts, on es celebrava tradicionalment, i ha passat a celebrar-se durant el mes de juny, amb una dinàmica pròpia.

Quatre persones treballadores d’ALCIL han estat durant tot el cap de setmana realitzant tasques de suport al muntatge i desmuntatge dels tres escenaris on s’han realitzat els diferents espectacles del Circorts.

2019-07-28T18:49:56+00:00