Inauguració de l’Exposició Col·lectiva de Parelles Artístiques

El passat 9 de maig es va inaugurar l’Exposició Col·lectiva de Parelles Artístiques, organitzada per Osonament amb la col·laboració de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental del Grup CHM Salut Mental.

L’exposició recull les 99 obres que han participat a la present edició, provinent de recursos de salut mental del Bages, Barcelonès, Berguedà, Maresme, Osona, Segrià, Tarragonès i Vallès Oriental.

L’acte va comptar amb la participació, entre d’altres, del Sr. Francesc Iglesies, Secretari d’Afers Social i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Agustí Colom, Regidor del Districte de les Corts i la participació de la Parella Artística formada per Llapispanc i Urub.

L’exposició romandrà oberta fins al 17 de juliol. Fins a aquesta data hi haurà les següents activitats, vinculades a l’exposició:

Dijous 23 de maig, 19:00h
XERRADA AMB UNA PARELLA ARTÍSTICA
A l’espai expositiu es farà una xerrada amb una parella artística que ha participat a l’exposició. Ens explicaran els tres moments importants de la relació artística: la coneixença, la ideació de l’obra i, finalment, la seva materialització.

Dijous 13 de juny, 19:00h
CONFERÈNCIA: SALUT MENT-ART
Es muntarà una taula rodona amb especialistes de la salut mental on s’explicaran els beneficis de la metodologia del contacte social entre dues persones en una relació d’iguals, i de l’art com a vehicle creatiu.
Diferents professionals de l’àmbit de la salut mental.

Dijous 27 de juny, 11:00h
VISITA GUIADA
Visita guiada, especialment, per a les entitats del barri on es donarà a conèixer el projecte i presentaran les obres de la 13a edició.

2019-06-07T18:48:23+00:00