Lliurament de Premis del Certamen Fotogràfic 2018

El passat 29 de juny es van atorgar els premis del Certamen Fotogràfic organitzat per la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental. Enguany hi ha hagut dues categories: fotografies en color i fotografies en blanc i negre.

S’han presentat un total de 128 fotografies al certamen; 91 de la categoria fotografies en color i 37 de la categoria fotografies en blanc i negre. L’alt nivell de qualitat de les fotografies que s’han presentat al certamen ha dificultat la tasca del jurat per escollir les dues fotografies guanyadores.

El primer premi de la categoria color va ser per Oscar Roche i la seva fotografia titulada “Aigua_2”. El premi va consistir en una càmera digital reflex.

El primer premi de la categoria blanc i negre va ser per Sabrina Oreggioni i la seva fotografia titulada “Lágrimas”. El premi va consistir en una càmera digital reflex.

L’acte de lliurament de premis es va celebrar al Patí Llimona (C/ del Regomir, 3). Al Patí Llimona es podrà visitar l’exposició de les 12 fotografies finalistes de cada categoria del 29 de juny al 21 de juliol.

En el següent enllaç trobareu el nom dels finalistes i els títols de les fotografies presentades.

Primer premi categoria color

03-certamen-fotografic-color

Primer premi categoria blanc i negre

03-certamen-fotografic-bn

2019-02-10T19:16:57+00:00