Participació a la 15à edició de Parelles Artístiques

El Grup CHM Salut Mental col·labora des de fa anys amb el programa Parelles Artístiques d’Osonament. Projecte d’experiències creatives per la salut mental, una potent eina inclusiva i rehabilitadora.

El passat dia 16 de setembre va tenir lloc a la Fundació Iluro de Mataró, la inauguració de l’exposició de la 15a edició de Parelles Artístiques. En l’acte d’inauguració, el trio artístic format per Desirée, UruB i Llapispanc, del Grup CHM Salut Mental, van realitzar una acció sonora i dansa. Una proposta diferent, sorprenent i interessant que va fer participar el públic assistent.

També es van presentar altres propostes creatives de les parelles en directe; Lorena Luna i “Viruelas”, del CFP Maresme, van estar pintant a quatre mans un autoretrat de Vincent Van Gogh mentre es desenvolupava l’acte. I, finalment, unes peces musicals i lectures d’escrits, de Carla Penna i “El dedal”, parella artística de l’Associació El Far de la Garriga. Totes aquestes obres han estat exposades a la Fundació Iluro de Mataró fins al 8 d’octubre.

L’exposició és itinerant, per més informació: http://parellesartistiques.osonament.cat/.

2021-11-22T16:13:40+00:00