Participació del Grup al Business with Social Value

El passat 15 de desembre es va celebrar el Business with Social Value que, en principi, havia de fer-se en format presencial al Palau de Congressos de Catalunya, però, a causa de l’actual situació de la pandèmia, finalment, es va convertir en un esdeveniment virtual.

Des del Servei d’Inserció Laboral (SIL) de la Fundació CHM Salut Mental del Grup CHM Salut Mental, juntament amb BCN Salut Mental, es van realitzar cites de 15 minuts amb empreses per presentar el SIL. També es van poder concertar cites amb empreses fora de l’esdeveniment.

El Business With Social Value és un esdeveniment anual que facilita el coneixement dels productes i serveis dels Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció no lucratius a les institucions, organismes i empreses mercantils. Des de l’edició del 2016 afegeix l’oferta del Social & Sustainable Tourism per donar a conèixer i facilitar també el networking a les empreses que facilitin les conductes empresarials de turisme Sostenible. Una jornada que compta amb un intens programa que combina motivació, actualització, reflexió, coneixement i oportunitats de negoci.

· Més informació: aquí.

2022-01-04T14:16:15+00:00