Participació del Grup CHM Salut Mental a la 2a Jornada de TCA i Acció Social

El passat 28 de novembre l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental va participar a la II Jornada FITA de TCA i Acció Social amb el títol “Els Trastorns de la Conducta Alimentària en una societat (híper)connectada”.

Aquesta jornada va estar adreçada a professionals de la salut, l’acció social, l’educació, així com a qualsevol altre col·lectiu interessat en els trastorns de la conducta alimentària.

Per part de l’Associació es va comptar amb la participació de Francisco Villegas, Cap de l’Àrea d’Atenció Psicosocial de l’Associació i President d’AMMFEINA SMC, amb una presentació sobre la “Salut Mental Comunitària”. Aquesta intervenció va estar emmarcada dins de la taula titulada “Construint Xarxes Personals”, moderada per Susana Almenara, Psicoterapeuta d’ITA Especialistas en Salud Mental, i en la que també va participar Meritxell Lozano, Directora del Servei de Promoció de l’Autonomia Personal de la Fundació FITA amb la presentació “La promoció de l’autonomia personal” i, finalment, Roger Llobet, Psicòleg i Director de Pisos Terapèutics de la Fundació FITA amb la presentació “Adquirint habilitats per la vida”.

La Fundació Fita és una entitat privada sense ànim de lucre amb l’objectiu de contribuir a la millora de la salut i benestar de les persones que presenten problemàtiques associades a la salut mental i les seves famílies.

2020-01-04T14:22:26+00:00