Xerrada: “Tot allò que t’agradaria saber del desconfinament i no t’atreveixes a preguntar”

El passat 17 de juny, es va fer la xerrada “Tot allò que t’agradaria saber del desconfinament i no t’atreveixes a preguntar” que es va dur a terme a través d’un Live d’Instagram del Centre Cívic @cancastello.

Hi van participar: el servei de suport psicològic per a joves i adolescents KONSULTA’M de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi del Grup CHM Salut Mental, el JIP (Jove,Informa’t i Participa!), el PIJ (Punt InfoJOVE) i el Centre Cívic de Can Castelló.

En la xerrada es van recollir les inquietuds i dubtes de les/els joves i adolescents sobre el desconfinament i es va generar un diàleg entre una professional del JIP i una de l’equip del Konsulta’m.

Els temes tractats es van centrar en: els sentiments de soledat i incertesa durant el confinament, la necessitat de normalitat i les pors sobre el retorn a aquesta, els diferents estils d’afrontament al retorn a la normalitat, els canvis en les relacions i dubtes sobre elles, les propostes d’activitats comunitàries i els signes d’alerta sobre situacions que poden esdevenir problemàtiques.

Es van presentar els serveis comunitaris del PIJ, JIP i Konsulta’m i se’n va facilitar la forma de contacte. L’activitat va permetre un apropament des de l’experiència telemàtica entre els diferents equipaments i va ser valorada positivament com un espai per seguir explorant.

El live es pot recuperar al següent enllaç:
https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/cancastello/p/36937/tot-all-quetagradaria-saber-del-desconfinament-i-no-tanimes-a-preguntar

2020-07-15T22:11:56+00:00