Acte amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) va declarar el dia 10 d’octubre com el Dia Mundial de la Salut Mental amb l’objectiu de conscienciar sobre els problemes de salut mental a tot el món.

Aquest 2022, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, el Grup CHM Salut Mental conjuntament amb Alterarte, programa artístic, educatiu i comunitari per la salut mental del CFP de Mataró, organitzaran l’exposició Parelles Artístiques a la Casa Orlandai de Barcelona (C/ Jaume Piquet, 23).

L’acte d’inauguració de l’exposició tindrà lloc el 10 d’octubre a les 18.30 hores i es podran veure obres realitzades a iniciativa del Grup CHM Salut Mental i d’Alterarte.

L’exposició de Parelles Artístiques es podrà visitar del 3 al 28 d’octubre de 2022.

Parelles Artístiques, experiències creatives per la salut mental” és un projecte que es duu a terme des de l’any 2006 promogut i organitzat per l’entitat Osonament, i amb el suport de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA, que consisteix en la creació i la posterior exposició d’unes obres realitzades per parelles formades per dos artistes, un dels quals està vinculat a recursos de salut mental. En el projecte, l’artista és la persona que crea una peça artística, tingui o no experiència prèvia, formació o s’hi dediqui en l’àmbit professional o amateur.

El Grup CHM Salut Mental participa en el Projecte Parelles Artístiques des de l’edició 2017-18. En el blog del Programa d’art comunitari #Artcom del Grup podreu consultar les obres presentades a les darreres edicions de Parelles Artístiques.

2022-10-14T12:11:13+00:00