Activitats del Programa Ocell de Foc

Durant aquest mes de gener, des del Programa Ocell de Foc Barcelona Nord s’han realitzat les següents accions:

El passat 11 de gener es va fer una trobada a l’IES Anna Gironella amb professionals de l’àmbit de l’educació implicats en l’atenció a persones joves per tal de donar informació sobre primers auxilis en salut mental. En aquesta sessió es va donar informació i assessorament sobre eines i recursos per tractar les crisis d’ansietat a l’aula.

El 23 de gener es va organitzar una sessió de sensibilització, prevenció i lluita contra l’estigma als alumnes de cicles formatius de centres educatius, en aquest cas l’IES Ferran Tallada. El títol de l’acció va ser: “Parlem de salut mental amb alumnes del CFGM d’Atenció a persones amb dependència”.

La Fundació CHM Salut Mental forma part i encapçala el Programa Ocell de Foc Barcelona Nord juntament amb la Fundació Adsis, Fundació els Tres Turons i Salesians Sant Jordi (Plataforma d’Educació Social Martí-Codolar).

Ocell de foc és un programa impulsat per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que oferirà atenció a joves per millorar la seva autonomia i per desenvolupar el seu projecte d’inserció sociolaboral.

2024-02-01T16:25:43+00:00