Celebració del Dia Internacional de la Dansa a les Corts

El Grup CHM Salut Mental en col·laboració amb la Caldera de les Corts, Centre de creació i Arts Escèniques, van celebrar el passat 29 d’abril a la plaça Comas el Dia Internacional de la Dansa.

L’acte el va obrir el Regidor del Districte de les Corts i President de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, el Sr. Joan Ramon Riera.

La celebració es va iniciar amb la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dansa a càrrec de Jordi Cortés, Director Artístic de la Companyia Liant la Troca i soci de la Caldera de les Corts.

Fotografia cedida per Gonçal Roch

Seguidament, es va gaudir de les actuacions de Magí Serra i Ana Maria Klajnscek, amb un fragment de l’obra Cossoc, una proposta d’una sensibilitat exquisida. Després va ser el torn de la Companyia Liant la troca amb la peça Sense contacte, amb una actuació que va emocionar el públic.

I, finalment, va ser el torn del Grup de Dansa del Grup CHM Salut Mental que amb la performance Despertar és possible, elaborada conjuntament amb el Grup Antiestigma dels Serveis de Rehabilitació Comunitària de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts del Grup CHM Salut Mental i que va donar peu a la ballada conjunta de la coreografia de la cançó residus del sistema de Lo petit comitè, coreografia pensada pel propi Grup de Dansa.

L’acte va finalitzar amb una improvisada Rave on artistes i públic van celebrar aquest Dia de Celebració de la millor manera possible: ballant.

L’acte va estar emmarcat en els 10 anys de l’Espai d’Inclusió de les Corts.

2022-06-02T15:32:24+00:00