Col·laboració de la Fundació a la Comunalitat de Sarrià-Vallvidrera

Una sèrie d’entitats del Districte de Sarrià s’han presentat col·lectivament a la subvenció de Comunalitat Urbana del Departament d’Empresa i Treball, subvenció que finalment ha estat concedida.

Els objectius de la Comunalitat de Sarrià-Vallvidrera són, entre d’altres, promocionar i dinamitzar l’economia de proximitat des de la perspectiva de l’economia social i solidària, reforçar el creixement del teixit productiu i reproductiu, enfortir o crear projectes d’ajuda mútua entre els béns comuns urbans, millorar l’ocupabilitat i l’ocupació i millorar la qualitat de vida de les persones.

La subvenció l’ha sol·licitat la Casa Orlandai, conjuntament amb les entitats: El Jardí, la cooperativa El Jardí, l’Associació Veïnal de Sarrià, el Mercat Cultural de Vallvidrera, el Centre d’Acollida Assís, la cooperativa d’habitatge Torrent Viu, la Taula d’Entitats de Sarrià, el Centre i Teatre de Sarrià, la Fundació Claror i el CAP de Sarrià. Aquestes entitats configuren el Grup Motor del Projecte.

La Fundació CHM Salut Mental, del Grup CHM Salut Mental, dona suport al projecte conjuntament amb les següents entitats: Associació Mujeres Latinas Sin Fronteras, Aspasim, Associació de Veïns Mont d’Orsà de Vallvidrera, AFA Tàber, AFA Dolors Monserdà Santa Pau, AFA Orlandai, Escola l’Antàrtida i Associació de Comerciants de Sarrià.

El grup motor treballarà en 6 eixos de treball:

1. Cultura comunitària i barri educador
2. Transició ecològica
3. Economia de les cures
4. Ocupabilitat i ocupació
5. Mercat social i comerç de proximitat
6. Habitatge

Més informació sobre la xarxa: aquí.

2024-01-31T16:33:48+00:00