Concurs de Truites i celebració del Dijous Gras a la Casa Orlandai

Per segon any consecutiu, el passat 8 de febrer vam celebrar Dijous Gras amb un Concurs de Truites a la Casa Orlandai a càrrec del Servei de Rehabilitació Comunitària de Sarrià-Sant Gervasi, de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts, del Grup CHM Salut Mental.

Amb un ambient molt festiu, la gent del barri, acompanyada per la Reina del Carnaval, va arribar en rua a la Casa Orlandai, on es va gaudir d’un tastet de botifarra i, finalment, del Concurs de Truites.

Es van presentar diverses truites d’originals sabors i el jurat va haver de prendre una difícil decisió per escollir-ne les millors. El Premi a la Truita més Carnavalesca va ser per a “Els Ministres i els Sequaços se’n van de Carnaval”, la Truita més Gustosa per a la truita “Fresquis”, i el Premi Especial del Jurat per a “La Truita de l’Alegria”, escollida per ser la més comunitària, feta per 4 persones. Les tres truites guanyadores van rebre un val de regal cadascuna de la botiga-taller de cuina Cookiteca, a qui agraïm l’aportació d’un dels vals.

2024-03-02T16:33:56+00:00