El Grup visita el Saló de l’Ocupació

Els passats 4 i 5 d’octubre es va celebrar el Saló de l’Ocupació i el BIZ BARCELONA al Recinte Montjuïc de Barcelona. Un any més, el Grup CHM Salut Mental també hi va ser present en aquesta edició.

El dimecres 4 d’octubre, les persones participants del programa de Serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (SIOAS) de la Fundació CHM Salut Mental del Grup CHM Salut Mental, juntament amb l’equip tècnic de referència, van assistir al Saló de l’Ocupació i el BIZ BARCELONA per complementar els seus itineraris d’orientació i inserció.

L’equip tècnic va fer un recorregut guiat amb les persones participants pels diferents espais del saló. Es va poder participar en:

  • Espai dedicat a diferents CET’s i empreses d’inserció, on es van poder realitzar entrevistes laborals per a possibles vacants existents.
  • Assistir a conferències vinculades a l’ocupació i l’emprenedoria.

A nivell individual cada persona participant es va poder adreçar a l’estand de les entitats i empreses que eren del seu interès per a rebre informació i participar en processos selectius.

Des del Servei d’Inserció Laboral també s’hi va participar durant els dies 4 i 5 d’octubre, amb un estand corporatiu, des del qual es va oferir informació dels nostres serveis i programes.

2023-11-01T15:33:51+00:00