Formació en Enfocament restauratiu global amb Belinda Hopkins

Els passats dies 28 i 29 de maig es van tornar a dur a terme dues formacions sobre l’Enfocament restauratiu global, incloses en els Plans de Formació interna de l’Associació Centre d’Higiene Mental Les Corts (ACHMLC) i en el de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental les Corts (FPCHMLC) del Grup CHM Salut Mental.

Les formacions es van desenvolupar a les instal·lacions de la planta ALTELL (C/Montnegre, 25) i van anar a càrrec de la Dra. Belinda Hopkins, directora de Transforming Conflict, centre nacional sobre enfocament restauratiu en l’àmbit de la infància i la joventut al Regne Unit.

La formació sobre “Gestió positiva de les relacions i el conflicte. Enfocament restauratiu global. Model Transforming Conflict Belinda Hopkins” del dia 28 de maig al matí, estava adreçada a professionals de l’Espai Jove, del CSMIJ i Hospital de Dia per a Adolescents de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi que estan en contacte amb poblacions en situació de vulnerabilitat.

Pel que fa a la sessió del dia 28 de maig a la tarda, es tracta d’un curs adreçat als directors i caps d’estudis de les 30 escoles del Pla de Barris en les que els professionals del Servei de Suport i Atenció Emocional (SSAE) estan introduint les pràctiques restauratives i cercles de diàleg.

La formació “L’enfocament restauratiu global en l’àmbit residencial I. Model Transforming Conflict Belinda Hopkins” del dia 29 de maig al matí, estava adreçada als directors i professionals dels Centres d’Acollida i CRAE’s i també als professionals de l’Espai Jove i del CSMIJ de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi que estan en contacte amb centres de la DGAIA.

Finalment, la formació sobre “L’enfocament restauratiu global en l’àmbit escolar II: aprofundiment pràctic. Model Transforming Conflict Belinda Hopkins-SSAE” del dia 29 de maig a la tarda, estava adreçada a professionals del Servei de Suport i Atenció Emocional (SSAE) de la Fundació Privada Centre d’Higiene Mental Les Corts.

Les quatre formacions es van desenvolupar majoritàriament en anglès, per la qual cosa es va disposar de servei de traducció simultània (EN-CA) a càrrec de dos intèrprets ubicats a la sala de formació.

2019-06-05T13:19:53+00:00