Grups de mindfulness a la Primària

Durant el mes de febrer s’han engegat, dins de les activitats del Programa de Col·laboració amb la Primària (PCP) del CSMiA Les Corts, de l’Associació Centre d’Higiene Mental les Corts del Grup CHM Salut Mental, i les ABS de Montnegre i Maternitat, els grups de mindfulness dirigits a persones amb trastorns d’ansietat i depressió. En aquests grups es treballa l’entrenament de la consciència plena basada en el mindfulness i s’introdueixen tècniques de relaxació, visualització i distracció mental.

Hi ha dos grups: un grup tancat de 8 sessions setmanals, dilluns de 10:00 a 11:30 hores i un grup obert que es fa on-line, dijous de 13:30 a 14:30 hores, d’una durada de 6 mesos. Aquest últim grup és per persones que tenen ja un coneixement inicial del mindfulness i volen aprofundir en la pràctica de la consciència plena.

Els grups estan conduïts per dues diplomades en infermeria del CSMIA Les Corts, Maria Pino Villar i Anna Miguel Navarro, que participen en el PCP de les àrees bàsiques, i forma part de l’abordatge dels problemes lleus/moderats de salut mental que s’atenen a la Primària.

2024-03-02T16:38:18+00:00